Underground pipeline

Pipa lemah

Irrigation System

Sistem Irigasi

Water Supply System

Sistem Pasokan Banyu

Equipment supplies

Penyetor peralatan

Pusat Produk

Supplier Profesional Pipa Plastik, Fitting lan Katup

An perusahaan internasionalkaro a
prasetya kanggo kualitas dhuwur

Ningbo Pntek Technology CO., Ltd. dumunung ing kutha Ningbo, provinsi Zhejiang.Kita minangka supplier pipa plastik, fitting lan katup profesional kanthi pengalaman ngekspor pirang-pirang taun.Produk utama perusahaan kita yaiku: UPVC, CPVC, PPR, pipa HDPE lan fitting, katup, sistem sprinkler lan meter banyu sing kabeh digawe kanthi mesin khusus lan bahan berkualitas apik lan digunakake ing irigasi lan konstruksi pertanian.

Aplikasi

Underground pipeline

Pipa lemah

Irrigation System

Sistem Irigasi

Water Supply System

Sistem Pasokan Banyu

Equipment supplies

Penyetor peralatan