Underground pipeline

Pipa lemah

Irrigation System

Sistem Irigasi

Water Supply System

Sistem Pasokan Banyu

Equipment supplies

Pasokan peralatan

Pusat Produk

Supplier Profesional Pipa Plastik, Fittings And Valve

An perusahaan internasional karo a
komitmen kanggo kualitas dhuwur

Ningbo Pntek Technology CO., Ltd. dununge ing kutha Ningbo, provinsi Zhejiang. Kita minangka pemasok profesional pipa plastik, perlengkapan lan katup kanthi pengalaman ngekspor pirang-pirang taun. Produk utama perusahaan yaiku: UPVC, CPVC, PPR, pipa HDPE lan perlengkapan, katup, sistem pemercik lan meter banyu sing kabeh diprodhuksi kanthi sampurna dening mesin khusus canggih lan bahan kualitas apik lan digunakake ing irigasi pertanian lan konstruksi.

Lamaran

Underground pipeline

Pipa lemah

Irrigation System

Sistem Irigasi

Water Supply System

Sistem Pasokan Banyu

Equipment supplies

Pasokan peralatan