Ningbo Pntek Technology Co., Ltd.

Ringkesan Perusahaan

 

 

We dumunung ing kutha Ningbo, provinsi Zhejiang.Kita minangka supplier pipa plastik, fitting lan katup profesional kanthi pengalaman ngekspor pirang-pirang taun.Produk utama perusahaan kita yaiku: UPVC, CPVC, PPR, pipa HDPE lan fitting, katup, sistem sprinkler lan meter banyu sing kabeh digawe kanthi mesin khusus lan bahan berkualitas apik lan digunakake ing irigasi lan konstruksi pertanian.

aboutimg
合照小尺寸

Tim Kita

 

 

Filosofi tim kita yaiku:
Ngawasi saben liyane, manajemen ngawasi karya karyawan, lan ing wektu sing padha, karyawan uga bisa duwe panemu lan wawasan kaya manajemen.Kanggo nggawe atmosfer kolektif, kita kudu ora mung nggawe karyawan aran wong ketat disiplin perusahaan, nanging uga care kanggo wong-wong mau, nggawe wong aran anget saka perusahaan, nguatake kohesi, lan nambah efisiensi lan kualitas karya.

Kualitas apik banget

 

 

Gunakake ilmu kanggo entuk manfaat kanggo manungsa, gunakake teknologi kanggo urip.Staff Ningbo Pntek bakal nggunakake ibukutha minangka link, ilmu lan teknologi minangka backing, lan pasar minangka operator, kanggo muter peran kauntungan ukuran lan pusat R&D ing basis saka baris industri pipe plastik, ngleksanakake strategi account misuwur, strategi ekspansi skala lan strategi pangembangan.Strategi pangembangan produk anyar "dhuwur, anyar lan cetha" ndadekake produk macem-macem.

01ad90b8

Apa milih kita?

Wiwit panyiapan perusahaan lan tansah nindakake sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan potensial para pelanggan.

Saben langkah proses produksi kita selaras karo standar internasional ISO9001:2000.

Perusahaan kita kanthi tulus gelem kerja sama karo perusahaan ing saindenging jagad kanggo entuk kahanan win-win.

Ningbo Pntek menehi prioritas kanggo kualitas lan pelanggan lan wis entuk apresiasi saka ing omah lan ing luar negeri.

We njupuk wong minangka dhasar lan klumpukne klompok ndhuwur anggota Staff tombol sing uga dilatih lan melu ing manajemen perusahaan modern, pangembangan produk, kontrol kualitas lan teknologi produksi.

Tujuane yaiku entuk kesetiaan lan bisnis baleni para pelanggan kanthi nyedhiyakake produk kanthi kualitas paling dhuwur kanthi rega sing kompetitif Njaga tingkat layanan pelanggan sing paling dhuwur.

Produk kita diekspor menyang Afrika Kidul, Timur Tengah, Asia Tenggara, Asia Kidul, Asia Tengah, Rusia, Amerika Selatan, Afrika Lor, Afrika Tengah lan kabupaten lan wilayah liyane.


Aplikasi

Underground pipeline

Pipa lemah

Irrigation System

Sistem Irigasi

Water Supply System

Sistem Pasokan Banyu

Equipment supplies

Penyetor peralatan