Ringkesan Perusahaan

Ningbo Pntek Technology Co., Ltd.

Kita dununge ing kutha Ningbo, provinsi Zhejiang. Kita minangka pemasok profesional pipa plastik, perlengkapan lan katup kanthi pengalaman ngekspor pirang-pirang taun. Produk utama perusahaan yaiku: UPVC, CPVC, PPR, pipa HDPE lan perlengkapan, katup, sistem pemercik lan meter banyu sing kabeh diprodhuksi kanthi sampurna dening mesin khusus canggih lan bahan kualitas apik lan digunakake ing irigasi pertanian lan konstruksi. 

aboutimg
01ad90b8

Kualitas Banget

Gunakake ilmu kanggo mupangate manungsa, gunakake teknologi kanggo urip

Staff Ningbo Pntek bakal nggunakake modal minangka link, ilmu pengetahuan lan teknologi minangka dukungan, lan pasar minangka operator, kanggo muter kalodhangan skala lan pusat R&D adhedhasar garis industri pipa plastik, ngetrapake strategi merek sing misuwur, strategi ekspansi skala lan strategi pangembangan. Strategi pangembangan produk anyar "dhuwur, anyar lan landhep" nggawe produk kasebut beda-beda.

Napa milih kita?

Wiwit madegake perusahaan lan mesthi ngupayakake kebutuhan pelanggan kanthi potensial. 

Saben langkah proses produksi kita selaras karo standar internasional ISO9001: 2000.

Perusahaan kita kanthi tulus gelem kerja sama karo perusahaan ing saindenging jagad kanggo entuk kahanan win-win.

Ningbo Pntek prioritas kanggo kualitas lan para pelanggan lan wis entuk apresiasi saka ing omah lan ing luar negeri. 

Kita njupuk pria minangka pondasi lan nglumpukake klompok utama anggota staf utama sing wis terlatih lan melu manajemen perusahaan modern, pangembangan produk, kontrol kualitas lan teknologi produksi. 

Tujuane yaiku entuk loyalitas pelanggan lan mbaleni bisnis kanthi nyediakake produk sing paling dhuwur kanthi rega kompetitif Ngramut level layanan pelanggan sing paling dhuwur.

Produk kita diekspor menyang Afrika Selatan, Timur Tengah, Asia Tenggara, Asia Selatan, Asia Tengah, Rusia, Amerika Selatan, Afrika Utara, Afrika Tengah lan kabupaten lan wilayah liyane.


Lamaran

Underground pipeline

Pipa lemah

Irrigation System

Sistem Irigasi

Water Supply System

Sistem Pasokan Banyu

Equipment supplies

Pasokan peralatan