Katup werni kompak pvc tipe anyar kanggo pemasaran Thailand

Katrangan singkat:


  • Ukuran: 1/2 "- 4"
  • Pungkasan: Soket (ANSI / DIN / JIS / BS) Utas (NPT / BSPT)
  • Tekanan kerja: 1/2 "- 2" PN16 = 232PSI2-1 / 2 "- 4" PN10 = 150PSI
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Parameter piranti

    Jeneng merek: PNTEK
    Gunakake: Irigasi pertanian / Marikultur / Kolam renang / Konstruksi teknik
    Werna: Akeh warna sing kasedhiya kanggo pilihan
    Materi : UPVC
    Suhu Media: Suhu Dhuwur, suhu sithik, Suhu Sedeng, Suhu normal
    Urip produk: saiki> 500,000 Times Open & Close

    Katrangan Produk

    Katup bal perusahaan bisa tahan karat kanthi apik, mula umur layanane bisa ditambahi kanthi efektif, lan produke fleksibel lan trep banget, kanthi kekuatan dhuwur lan kurang bocor, mula akeh sing dipuji konsumen. Dheweke umume digunakake ing bangunan industri lan sipil, kalebu saluran njero ruangan lan njaba ruangan,
    proyek pipa limbah, kondisi kimia korosi lan uga bisa digunakake kanggo sistem irigasi pertanian.

    Kajaba iku, uga cocog kanggo pipa ventilasi lan pipa saluran pembuangan, lsp. Kita duwe macem-macem ukuran produk sanajan kanggo siji barang, kanggo kahanan aplikasi sing beda-beda. Tes bocor 100% kanggo mesthekake produk sing sampeyan entuk apik. Bakal ana pamriksaan produk normal sajrone ngasilake supaya produk wis tekan standar internasional.
    Amarga proporsi pipa plastik ing pasokan banyu panas lan adhem lan aplikasi rekayasa pipa industri terus saya tambah, kontrol kualitas katup plastik ing sistem pipa plastik dadi saya penting.

    Kauntungan produk

    1, Bobot entheng lan kekuatan dhuwur
    2. Ora ana swara geter nalika digunakake
    3. Gampang dibukak lan ditutup
    4. Katup bal sing kompak gampang dipasang
    5. Tingkat bocor paling endhek, 100% dites sadurunge dikemas
    6. resistensi cairan cilik
    7. Bahan tutup katup bal: ABS, bahan awak: PVC
    8. Alkali lan resistensi asam
    9. Desain warna sing alus lan eksekllen
    10. Lingkungan ramah, ora beracun
    11. Digunakake kanthi akeh ing saben dinane: Konstruksi, irigasi pertanian, industri, kebon, kolam swinming…
    12. Katup bal iki ditawakake kanthi ukuran wiwit 20mm nganti110mm (saka 1/2 "nganti 4")
    13. Werna Kasedhiya: Ijo, abu-abu, putih, coklat, biru
    14. Sertifikat: tes ISO 9001, china

    Legenda lan peta fisik

    singleproducimg

    Materi komponen

    spesifikasi materi

    NO. Bagéan Materi QTY
    1 BADAN UPVC, CPVC 1
    2 STEM O-Ring EPDM, FPM (NBR) 1
    3 GUNUNG UPVC, CPVC 1
    4 BOLA UPVC, CPVC 1
    5 SEAL SEAL TPE, TPVC, TPO 2
    6 CAP PVC, ABS 1
    7 TANGAN PVC, ABS 1
    8 SCREW SS304, Waja 1

     

    Tabel perbandingan parameter ukuran model

    DIMENSI Unit
    MODEL DN 15 20 25 32 40 50 65 80 100
    UKURAN 1/2 ″ 3/4 ″ 1 ″ 1-1 / 4 ″ 1-1 / 2 ″ 2 ″ 2-1 / 2 ″ 3 ″ 4 ″ Inci
    thd./in NPT 14 14 11.5 11.5 11.5 11.5 8 8 8 mm
    BSPT 14 14 11 11 11 11 11 11 11 mm
    JIS Aku 20 23 25 27 31 34 45 50 55 mm
    d1 22.3 26.3 32.33 38,43 48,46 60.56 76.6 89.6 114.7 mm
    d2 21.7 25.7 31,67 37.57 47.54 59.44 75,87 88,83 113,98 mm
    ANSI Aku 20 23 25 27 31 34 45 50 55 mm
    d1 21.54 26,87 33,65 42,42 48.56 60.63 73,38 89,31 114.76 mm
    d2 21.23 26.57 33,27 42.04 48.11 60.17 72,85 88.7 114.07 mm
    DIN Aku 20 23 25 27 31 34 45 50 55 mm
    d1 20.3 25.3 32.3 40.3 50.3 63.3 75.3 90.3 110.4 mm
    d2 20 25 32 40 50 63 75 90 110 mm
    d 15 19 24 30 34 45 55 70 85 mm
    H 37 55 66 73 81 91 99 121 134 mm
    A 68 80 94 100 110 136 170 210 236 mm
    L 77 91 103 111 123 146 178 210 255 mm
    D 30 35.5 43 52 62 75 91 106 130 mm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Lamaran

    Underground pipeline

    Pipa lemah

    Irrigation System

    Sistem Irigasi

    Water Supply System

    Sistem Pasokan Banyu

    Equipment supplies

    Pasokan peralatan