Tipe anyar PVC tutup werni kompak awak biru kanggo marketing Thailand

Katrangan singkat:


  • ukuran:1/2" - 4"
  • Pungkasan gabungan:Soket (ANSI/DIN/JIS/BS)
    Utas (NPT/BSPT)
  • Tekanan kerja:1/2" - 2" PN16=232PSI
    2-1/2" - 4" PN10=150PSI
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Parameter piranti

    Jeneng merek: PNTEK
    Gunakake: Irigasi Pertanian / Marikultur / Kolam renang / Konstruksi Teknik
    Werna: Akeh warna sing bisa dipilih
    Bahan : UPVC
    Suhu Media: Suhu Dhuwur, suhu sithik, Suhu Sedheng, Suhu normal
    Urip produk::> 500.000 kaping Bukak & Tutup

    Deskripsi Produk

    Katup werni perusahaan kita bisa tahan korosi kanthi apik, saengga umur layanan bisa dilanjutake kanthi efektif, lan produk kasebut dhewe fleksibel lan trep, kanthi kekuatan dhuwur lan kurang bocor, saengga dipuji dening konsumen.Lagi digunakake digunakake ing bangunan industri lan sipil, kalebu got njero ruangan lan metu lawang,
    proyek pipa limbah, kondisi kimia korosi lan uga bisa digunakake kanggo sistem irigasi tetanèn.

    Kajaba iku, padha uga cocog kanggo pipa ventilasi lan pipa saluran banyu, lan liya-liyane.100% tes bocor kanggo mesthekake yen produk sing sampeyan entuk apik.Bakal ana inspeksi produk normal sajrone ngasilake kanggo mesthekake yen produk kasebut tekan standar internasional.
    Nalika proporsi pipa plastik ing pasokan banyu panas lan adhem lan aplikasi teknik pipa industri terus saya tambah, kontrol kualitas katup plastik ing sistem pipa plastik saya tambah penting.

    kaluwihan produk

    1, bobot entheng lan kekuatan dhuwur
    2. Ora ana swara geter nalika digunakake
    3. Gampang dibukak lan ditutup
    4. Katup bal kompak gampang dipasang
    5. Tingkat bocor paling, 100% dites sadurunge packing
    6. Ing resistance adi cilik
    7. Nangani materi saka werni tutup: ABS, awak materi: PVC
    8. Tahan alkali lan asam
    9. Werna alus lan desain execllent
    10. Lingkungan loropaken, non-beracun
    11. Widly digunakake ing saben dinten gesang: Construction, irigasi tetanèn, industri, Taman, swinning pool…
    12. Katup bal iki ditawakake kanthi ukuran saka 20mm nganti 110mm (saka 1/2 "nganti 4")
    13. Werna kasedhiya: Ijo, abu-abu, putih, coklat, biru
    14. Sertifikat: ISO 9001, tes china

    Legenda lan peta fisik

    singleproducimg

    materi komponen

    spesifikasi material

    NO. Part Bahan QTY
    1 BADAN UPVC, CPVC 1
    2 STEM O-Ring EPDM,FPM(NBR) 1
    3 STEM UPVC, CPVC 1
    4 BOLA UPVC, CPVC 1
    5 SEAT SEAL TPE,TPVC,TPO 2
    6 KAB PVC, ABS 1
    7 TANGANI PVC, ABS 1
    8 NEKUR SS304, BAJA 1

     

    Tabel perbandingan parameter ukuran model

    DIMENSI Unit
    MODEL DN 15 20 25 32 40 50 65 80 100
    UKURAN 1/2″ 3/4" 1″ 1-1/4″ 1-1/2″ 2″ 2-1/2″ 3″ 4″ inch
    thd./ing NPT 14 14 11.5 11.5 11.5 11.5 8 8 8 mm
    BSPT 14 14 11 11 11 11 11 11 11 mm
    JIS I 20 23 25 27 31 34 45 50 55 mm
    d1 22.3 26.3 32.33 38.43 48.46 60.56 76.6 89.6 114.7 mm
    d2 21.7 25.7 31.67 37.57 47.54 59.44 75.87 88.83 113.98 mm
    ANSI I 20 23 25 27 31 34 45 50 55 mm
    d1 21.54 26.87 33.65 42.42 48.56 60.63 73.38 89.31 114.76 mm
    d2 21.23 26.57 33.27 42.04 48.11 60.17 72.85 88.7 114.07 mm
    DIN I 20 23 25 27 31 34 45 50 55 mm
    d1 20.3 25.3 32.3 40.3 50.3 63.3 75.3 90.3 110.4 mm
    d2 20 25 32 40 50 63 75 90 110 mm
    d 15 19 24 30 34 45 55 70 85 mm
    H 37 55 66 73 81 91 99 121 134 mm
    A 68 80 94 100 110 136 170 210 236 mm
    L 77 91 103 111 123 146 178 210 255 mm
    D 30 35.5 43 52 62 75 91 106 130 mm


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Aplikasi

    Underground pipeline

    Pipa lemah

    Irrigation System

    Sistem Irigasi

    Water Supply System

    Sistem Pasokan Banyu

    Equipment supplies

    Penyetor peralatan